Mette Hansgaard

  • Danmark

  • Atelier: Rørholmsgade 6 kld.tv, København

  • mettehansgaard@gmail.com

  • +45 – 4268 0900
  • medlem: 5936

1, 80×60 cm

Blomster, 80×60 cm

Akvarelblomster, 80×60 cm

Mette Hansgaards begyndte som billedkunstner i 1987. Hun begyndte som akvarelmaler, og maler større akvareller i A1 format. Hendes akvareller er meget farverige og forener fantasien med virkeligheden, malet i et bredt spektrum af farver. Kunstneren har senest arbejdet med temaer over livets dans, bjerge og bevægelse i naturen. Naturens dufte af blomster eller lavendler kombineret med den smukke natur giver inspiration til kunstværkerne. Mette har senest været på kunstskolen Spektrum. Hun har åbent atelier og Gallier H i kunstnergaden Rørholmsgade i København. Der er åbent hver uge i galleriet, som også præsenterer akvareludstillinger for andre akvarelmalere.

Mette Hansgaard