Carina Köster

1

2

3

Jag målar som jag skissar. Förenklat och intuitivt för ögat att själv färdigställa motivet. Jag vill inte redovisa allt. Akvarell är det media jag valt för min bildkonst. Det oförutsedda passar mitt temperament och jag vill själv bli överraskad när jag målar. Det är säkert därför jag målar. Tröttnar aldrig på den sensibilitet som det innebär att arbeta med pigment och vatten. Att beröra genom akvarellmålningar är en ynnest. I paint as I sketch. Intuitive and by simplify the object or landscape. I do not want to finish the lines. Watercolor is the media I have chosen for my piece of art. The unpredictable fits my personality and I want to be surprised when I paint.There is big sensibility in working with color and water. To be able to touch others by watercolor paintings is a favor.

Carina Köster