Anne Stewart

  • Sverige

  • Linnégatan 36, 216 14 Limhamn
  • +46 – 702 727 727

  • info@stewartart.se

  • 7727

Där ljuset kommer in

Lightness I

Vintergryning

Jag har målat och provat olika skapande uttryckssätt sedan tonåren. Genom åren har jag gått olika kurser och både fått avlära mig och lära nytt. Jag har brottats med perspektiv och raka linjer men till slut landat i att jag trivs bäst med fria former i ett mer intuitivt måleri. Jag rör mig mellan det abstrakta och det konkreta och experimenterar vilt med olika material och frossar i färger – jag kan helt enkelt inte låta bli! Akvarell och akryl är de medier som fångar mig allra mest – och utmanar mig ständigt. Motiven är ofta det som fascinerar mig mest; människor och naturen. Ibland dyker det upp inre landskap som jag tolkar som ett slags urbilder i mig.

Anne Stewart